Ma numesc Olivera Rusu, sunt originara din Timisoara si am inceput cariera in fotografie in Belize, unde am petrecut 13 ani specializandu-ma in destinaton wedding photography.

Indragostita fiind de albastrul din ochii baietelului meu (acum un vlajgan de 15 ani) am facut pasiune si pentru fotografiile artistice cu copii. Am experienta in a crea momente speciale chiar si cu acei ingerasi cu nevoi speciale.

Ma dedic fotografiei full-time pentru a oferi servicii de cea mai inalta calitate. Imi place sa  inteleg nevoile si dorintele clientilor/prietenilor  mei si sa le ofer imagini care sa le aduca bucurie si incredere in ei.

Sunt pasionata de oameni si iubesc portretele. Imi place sa surprind emotii profunde si sa transmit povestea fiecarei persoane prin intermediul imaginilor sale.

Am  abilitatea de a crea un mediu confortabil si relaxant in timpul sesiunilor foto, permitandu-le celor din fata camerei  sa se simta in largul lor si sa-si exprime autenticitatea. Ma conectez cu fiecare persoana in parte, surprind momentele autentice si surprind esenta unica a fiecarei persoane.

 Scopul meu  este sa pastrez vie amintirea unor momente speciale si sa creez o poveste de neuitat din tot evenimentul care il fotografiez.

2023 mi-a adus inaugurarea noului meu studio foto, Photos by Oli din Timisoara unde planific sa fac sesiuni artistice incepand de la copii, animale de companie, cupluri, familii, proiecte speciale pentru femei...

Va multumesc pentru interesul aratat muncii mele. :)